Alle topmerken kinderauto’s Levering binnen 24 uur Kenteken op naam mogelijk!
Stuur ons een mail

info@kidsandwheels.nl

Bel ons op

+31 (0)6 36497013

Kinderauto's

Elektrische kinderauto’s winnen de laatste jaren razendsnel in populariteit. Dit is natuurlijk ook niet voor niets, hoe leuk is het om jouw kind in een kinderauto van je favoriete automerk te zien rijden? Bij Kids and Wheels hebben we een ontzettend ruim aanbod aan verschillende auto’s. Alle bekende merken zijn verkrijgbaar bij ons. Denk aan Mercedes, Audi, Porsche, Mclaren, BMW en zelfs Bugatti!

Kinder accu auto aanschaffen voor uw kind

Autofans zijn er natuurlijk al vanaf de jongste leeftijden. Voor deze kleine fans biedt Kids and Wheels het ruimste aanbod elektrische kinderauto’s aan. Deze kinder auto’s met accu hebben licencies van je favoriete automerken en staan gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Kinder accu auto’s kunnen ook erg handig zijn als promotie voor uw merk of bedrijf en zijn het leukste cadeau om weg te geven.

Elektrische Kinderauto's van de vetste merken

Alle elektrische kinderauto’s van Kids and Wheels hebben licenties van echte automerken. Denk hierbij aan kinderauto’s van Audi, Mercedes, BMW, Lamborghini, Volvo en nog veel meer! Aangezien onze auto’s verbonden zijn met de reputatie van deze automerken, staan zij er op dat enkel de beste fabrikanten deze kinderauto’s mogen produceren. Een gelicenseerde auto staat dus gelijk aan kwaliteit! Ook is het natuurlijk geweldig om je kind in een miniatuurversie van je droomauto te zien rijden.